Me and love to be myself

Ketahuilah wahai saudaraku, sungguh anda akan menemui masa-masa yang sulit, masa-masa yang melelahkan, dan berbagai ujian, padahal anda tengah berjalan diatas jalan kebenaran dan disibukkan dengan pelbagai aktivitas dakwah. Apabila anda teguh diatas kebenaran dan sabar menghadapi pelbagai ujian. Nescaya kepedihan akan sirna,kelelahan akan hilang, dan yang akan tersisa bagi anda adalah ganjaran dan pahala. [Penawar lelah pengemban dakwah] *Dr Abdullah Azzam*

Wednesday, March 19, 2008

< Bolehkah??? >

Boleh tak nak rasa camni?? perasaan ini kerapkali melanda diri kebelakangan ni..huhu..TOLONG!!

Rasa-rasa macam takleh je nak habiskan tesis sem ni..
peratusan penyiapannya sangat tidak memuaskan hati..
cuma ada lagi SEBULAN ++
tambahan lagi projek-projek lain
kalau nak proceed lagi 1 sem boleh tak?
TAPI...
nanti banyak benda lain yang akan terganggu..
dan kalau boleh TAK MAHU
apa nak buat ni??
[ jangan cakap saya kene pergi siapkan tesis dan tkleh update blog.. =p ]
Ini doa yang disisipkan dari seorang teman
Ya Allah seandainya kegagalanku nanti bisa menjadi fitnah pada Islam dan Dakwah
kau berjayakanLah aku Ya Robby..
Jika sekiranya kegagalan itu ketetapan yang terbaik yang kau tetapkan untukku
Aku akan redho dan berserah padaMu
Bantui saya..doakan saya..doakan yang terbaik..

--------------------------------------------------------------

Memberi secakir semangat disaat ku hanya punyai seteguk ketabahan..
Memberi kerana ia bukan milikku..memberi kerana Allah akan memberi lebih..
Memberi kerana kerana Allah akan menguji apa yang pernah kita ungkapkan..

MO0od -> Segenggam Tabah, KEMBALI dan Mimpi yang Indah..

No comments: