Me and love to be myself

Ketahuilah wahai saudaraku, sungguh anda akan menemui masa-masa yang sulit, masa-masa yang melelahkan, dan berbagai ujian, padahal anda tengah berjalan diatas jalan kebenaran dan disibukkan dengan pelbagai aktivitas dakwah. Apabila anda teguh diatas kebenaran dan sabar menghadapi pelbagai ujian. Nescaya kepedihan akan sirna,kelelahan akan hilang, dan yang akan tersisa bagi anda adalah ganjaran dan pahala. [Penawar lelah pengemban dakwah] *Dr Abdullah Azzam*

Tuesday, June 12, 2007

< BluRR >

Graf Iman: Tak stabil.Turun naiknya macam mesin mengesan denyutan jantung di hospital.

Berhasrat untuk masukkan entri baru TAPI tak tahu nak cerita tentang apa.Tiada apa yang menarik perhatian sejak kebelakangan ini. Melainkan sesuatu yang agak mengecewakan
sebab terlepas untuk menJELMAkan diri di Johor sempena Walimah Mr Zakri dan Ms Hazwani..

Saat ini rasa tak sabar menanti hujung minggu,walaupun terpaksa tidak menghadirkan diri ke program alumni dan tidak dapat membantu ajk PERKASA..gara-gara ada kelas hari sabtu dari pagi hingga ke petang,Tapi tak sabar untuk jumpa family setelah SEMINGGU tak jumpa.. Nak dapat balik notebook dan hari ahad kami akan berJALAN-JALAN ke Intec,Shah Alam..Hantar sorang ABDULLAH untuk buat PERSEDIAAN mental, Jasmani dan Rohani..Hahaha

5 comments:

'Umayr SRA said...

Siapakah seorang Abdullah itu? Haha! Macm kenal je... <-- memang kenal pun.

Anonymous said...

Siddiq?

Ansari said...

Siddiq buat persediaan untuk ke mane? Makin lame makin ramai yg ke INTEC.. INTEC dah tak seasing mcm dulu bagi budak2 SMIH.. bijak2 budak zaman sekarang nih..hehe

[ Nazihah ] said...

InsyAllah dia akan ke Jordan for medic.Kenapa blajar kat malaysia tak yah pergi ke pusat persediaan mana-mana ye? Yealah untuk pesediaan mental,rohani dan jasmani.. ke matriks tu dah dikira persediaan?

Ansari said...

Kami yang ke US ade foundation program utk persiapan ambil SAT exam utk kelayakan masuk ke univ di US. Selain tu, ade la skit2 blaja pasal culture, writing, bla2. Macam Aussie, NZ, UK, diorg perlu ambil A-Level dulu sblm boleh masuk ke univ. Sebenarnya lagi bagus takyah ade persediaan..kan jimat setahun due..