Me and love to be myself

Ketahuilah wahai saudaraku, sungguh anda akan menemui masa-masa yang sulit, masa-masa yang melelahkan, dan berbagai ujian, padahal anda tengah berjalan diatas jalan kebenaran dan disibukkan dengan pelbagai aktivitas dakwah. Apabila anda teguh diatas kebenaran dan sabar menghadapi pelbagai ujian. Nescaya kepedihan akan sirna,kelelahan akan hilang, dan yang akan tersisa bagi anda adalah ganjaran dan pahala. [Penawar lelah pengemban dakwah] *Dr Abdullah Azzam*

Monday, June 16, 2008

< Berwajah baru >

Hari ini rumah saya berwajah baru..
Bertukar dari sini

[Banyak kenangan KEHIDUPAN di rumah ini..Terlalu banyak..]
ke sini..
[ KAMAR KETENANGAN setelah selesai disolek ]

WARNING!! Jangan tertipu dengan kebesaran rumah ini yang konon-kononnya besar..sebab yang bawah tu hanya rumah untuk kereta sahaja. Dan rumah untuk kanak-kanak nakal yang degil dan kene kurung dekat luar..^_^ Dan kami tak perLu joging selalu sebab kami boleh joging didalam rumah..

[Tangga 1 - yang akan dijumpai sebaik sahaja masuk dari pintu depan]

[ Tangga 2 - Yang akan dijumpai jika nak naik ke bilik ]

Kesimpulannya..pada sesiapa yang rasa nak menurunkan berat badan silaLah berkunjung ke rumah kami..haha..TAPI rumah ini NO ENTRY, FOR MAHRAM ONLY. ^_-

Jika ingin ke KAMAR KETENANGAN maklumi saya ye..saya takut ada yang tersalah rumah nanti..

Semoga mode dan hati-hati KAMAR KETENANGAN bertukar wajah baru yang lebih manis dan comel ^_-. Semoga pengHIJRAHan ini akan bisa mengembalikan kemenangan yang tertunda.

8 comments:

아마르 (AMMAR) said...

mula2 tgk, ingatkan pndh rumah yg kat taman uni. huhu, kalu pndh xdpt la nak beraya umah ustzh... hehe

[ Nazihah ] said...

TakLah..rumah kat bangi yang berpindah..awk boleh ke beraya kat rumah ustzh??Bukan awk kene beraya kat korea ke?

Anonymous said...

sepanjang dok bangi ni, tak pernah tgk design lumah baru u all semua...ni di seksyen berapa? Tak silap saya, kalu yang tinggi ni, dekat2 area lumah fazrul dulu jer...Semoga lumah baru, smgt baru,strtegi pun baru! Chaiyok2....(pencinta hadis et. al)

ciktim said...

tunggu saya datang!!!
iyah-iyah!

[ Nazihah ] said...

SiLa..siLa..jemput..jemput..msg saya jika awk nak dtg..nnti awk sesat saya juga yg susah

Qasdina_great said...

owh...nnti ibu kena amik awak kat situ ker???....klau yg mahram adeek lelaki awak mcm maner??...

pharie said...

woh.dah pindah rumah.its looks so brand new.heh.

good for you sis! means dah tak dok kat rumah yg kat bangi dulu tuh ke?

[ Nazihah ] said...

A'ah..dah tak duk kat rumah yang kat bangi tuh..tapi akk masih kat bangi