Me and love to be myself

Ketahuilah wahai saudaraku, sungguh anda akan menemui masa-masa yang sulit, masa-masa yang melelahkan, dan berbagai ujian, padahal anda tengah berjalan diatas jalan kebenaran dan disibukkan dengan pelbagai aktivitas dakwah. Apabila anda teguh diatas kebenaran dan sabar menghadapi pelbagai ujian. Nescaya kepedihan akan sirna,kelelahan akan hilang, dan yang akan tersisa bagi anda adalah ganjaran dan pahala. [Penawar lelah pengemban dakwah] *Dr Abdullah Azzam*

Sunday, December 9, 2007

< Mission Accomplished >

Tambahan 10 Disember

3 hari 2 malam di kelantan..


Ke Empat-empat misi untuk berada di Kelantan tercapai dengan jayanya..



[ Hotel yang best sebab yang ada wireless ]

[ Mission 1: Jumpa senior sekolah ibu ]

[Mission 2: Shopping =p]

[Mission 4: Walimah Kak Raudhah]

p/s: Tengah transit di terengganu..

6 comments:

tmah said...

alalalalala kak nazihah dah post dulu.... alalalalalalalalalala

[ Nazihah ] said...

ala tu sikit je..
gambar jer sbb kat hotel ada wireless
orang lain tambah la citer yg best-best ckit..

nanami ichijo said...

huuu..jelesnyer...

[ Nazihah ] said...

jeles nape?

jeles orang dapat pergi jalan ke kelantan ke?

jeles umayr dah kewen?

hehehe

Mashizaki Keikan said...

ohho~ dia dah post awal²... hampeh..

[ Nazihah ] said...

he'ele..bkn pemender pun,boh gamba jer..
Tambahan pulak dua-dua hotel yang disinggah ade wireless,rezki Allah nak bagi..Lagipun ktorg free sebab tak menguruskan pengantin baru tu..
Jangan jeleees =P