Me and love to be myself

Ketahuilah wahai saudaraku, sungguh anda akan menemui masa-masa yang sulit, masa-masa yang melelahkan, dan berbagai ujian, padahal anda tengah berjalan diatas jalan kebenaran dan disibukkan dengan pelbagai aktivitas dakwah. Apabila anda teguh diatas kebenaran dan sabar menghadapi pelbagai ujian. Nescaya kepedihan akan sirna,kelelahan akan hilang, dan yang akan tersisa bagi anda adalah ganjaran dan pahala. [Penawar lelah pengemban dakwah] *Dr Abdullah Azzam*

Wednesday, December 10, 2008

< PerLukan Baby Siter?? >

Sepagi di Eid..Ada kebolehan baru yang terserLah..Siapa perlukan babysiter baru??
[Sorry takde gambar...Tak boleh transfer]

Kelebihan 1: Boleh buaikan baby sampai tido
Extra: Boleh juga buai baby dari tido sampai bangun balik,biasanya tak nangis dan tertido balik.. kalau nangis akan kuar ayat-ayat ini ' Ibu!! Kak Yong!! baby nangis ..' [aduuuh]

Kelebihan 2: Boleh tolong tengok-tengokkan baby kalau di letakkan di bawah
Extra: Kalau dia geram dia akan cium baby tu dan akan ada 'watak tambahan' yang akan cium baby tu sampai nangis kemudian melarikan diri..Hehe.. Lalu orang tambahan tersebut akan dimarahi oleh babysiter atau babysiter akan nangis sebab diusik oleh orang lain [hahaha]

Setakat ni tu je kebolehan yang boleh di kesan pada babysiter.. Ada yang perlukan khidmat babysiter?? Maaf umurnya baru 3 TAHUN, makanya dia masih belum boleh memegang baby atau memandikan baby apaLagi BASUH BERAK baby [Tahu baby berak pun dia dah geLi.. hahaha ]

saya -> 1st time jumpa tulang sum-sum lembu BESAR sungguh

4 comments:

Anonymous said...

biasanya org kalau dah suka dengan baby-baby nie tandanya dah dekat nie=)jangan lupa ajak yek hehe

[ Nazihah ] said...

En/Cik Anon

Dah dekat?? Dekat apakah??[baca bersama muka konon2 blur + blur giLer] Babysiter tu adik Last sayaLaa

Ini komunikasi adik saya time dia tengah bermain

:ibu,baby(teddybear) berak..
:ibu,baby nangis nak susu..
:aLaa baby janganLa nangis..
[haha KELAKAR!!anda boleh gelak..siLa..siLa]

KY:Besarnya perut adik ni ada apa??
S: Ada baby...[Saya gelak tak boleh berhenti]

S:Kak Yong nak air dalam botol!!
KY:Eeee ibu mana boleh minum dalam botol!!
S:aLaaa..(bersama muka nak nangis)

KahkahkaHaha!!

Anonymous said...

Ich denke, dass Sie sich irren. Geben Sie wir werden besprechen. Schreiben Sie mir in PM, wir werden reden. cialis 20mg beipackzettel cialis kaufen online [url=http//t7-isis.org]viagra kaufen apotheke[/url]

Anonymous said...

私/あなた 彼/彼女 [url=http://japanese-garden.org]バイアグラ 服用[/url] バイアグラ