Me and love to be myself

Ketahuilah wahai saudaraku, sungguh anda akan menemui masa-masa yang sulit, masa-masa yang melelahkan, dan berbagai ujian, padahal anda tengah berjalan diatas jalan kebenaran dan disibukkan dengan pelbagai aktivitas dakwah. Apabila anda teguh diatas kebenaran dan sabar menghadapi pelbagai ujian. Nescaya kepedihan akan sirna,kelelahan akan hilang, dan yang akan tersisa bagi anda adalah ganjaran dan pahala. [Penawar lelah pengemban dakwah] *Dr Abdullah Azzam*

Monday, September 10, 2007

< Bukan Sengaja Terlupa >

Minggu lalu lahir seorang baby..bakal pejuang agama Allah,InsyaAllah..tak sabar menunggu sorang lagi baby yang akan lahir minggu depan,ibnu Yaakob..Semoga dipermudahkan..Sedarlah semua orang,kitalah generasi masa depan..generasi selepas kita telah lahir,sambutlah kehadiran mereka..

Selamat hari Lahir buat teman-teman yang dilahirkan bulan september ni..baik yang telah berlalu mahupun yang akan datang..Kak Salwa[21],'Umayr[22],Mujahid[20],Kak 'Abidah[21],Husna Z,dan kepada sesiapa besdaynya bulan ni.Maaf menjadi orang terakhir yang mengucapkan "SELAMAT HARI LAHIR"..Nasib baik tak terlupa besday ibu..

Selamat Hari Lahir Teman
Selamat datang ke dunia baru
Dunia yang penuh berliku
Dunia yang penuh pengorbanan
Dunia yang tak semuanya pahit
kerana syurga itu manis
SELAMAT MENJADI ORANG YANG LEBIH BAIK
SELAMAT MENJADI ORANG YANG LEBIH BERTAQWA
SELAMAT MENJADI PEMBURU SYURGA
PEMBURU SYAHID


[Haha dah besar pun korang..sempat lagi menyakat tu..


p/s: Disebabkan dah jarang mengupdate blog,dah jadi tak berseni mencari tajuk post..

4 comments:

'Umayr SRA said...

Op! Op!! Tertinggal kembar ana: BAI! Heheh.

[ Nazihah ] said...

alamak lupa..sorry bai..Selamat hari Lahir
Dah TUA dah eh korang..
[nazihah yg tak sedar diri]

-[[`abyd]]- said...

Kenapa KAK???? Cis~ ala,zie. nt pun dah tua. dah 21. uhuk!jgn lupe!

[ Nazihah ] said...

abyd: tapi nt tua 3 hari dari ana...hahaha..teimalah hakikat itu..