Me and love to be myself

Ketahuilah wahai saudaraku, sungguh anda akan menemui masa-masa yang sulit, masa-masa yang melelahkan, dan berbagai ujian, padahal anda tengah berjalan diatas jalan kebenaran dan disibukkan dengan pelbagai aktivitas dakwah. Apabila anda teguh diatas kebenaran dan sabar menghadapi pelbagai ujian. Nescaya kepedihan akan sirna,kelelahan akan hilang, dan yang akan tersisa bagi anda adalah ganjaran dan pahala. [Penawar lelah pengemban dakwah] *Dr Abdullah Azzam*

Thursday, January 24, 2008

< Hantu Buku >

Sementara cuti rabu lepas, pergi shopping di Fajar Ilmu..Sangat seronok, rasa macam tak nak je keluar dari kedai tu..2 jam melekat kat kedai tu..

Ni hasilnya..

[Buku-buku yang best]

[Nak habiskan buku ni dulu + jadikan bed time story book]

Dalam perjalanan ke Fajar Ilmu, i have a conversation dengan sorang junior yang ikut bersama..

Saya rasa tak adil kalau saya spend dalam RM 100 ++ untuk beli buku
belajar tapi tak boleh nak spend the same amout untuk beli buku tarbiyah,
at least half of it



No comments: